Sportschool Rotterdam Plompertstraat

Sportschool Rotterdam Plompertstraat

Visit the club

Ben jij op zoek naar een leuke sportschool in jouw omgeving? Je bent van harte welkom bij de nieuwste sportschool van Rotterdam aan de Plompertstraat 90, bij de Waalhaven in het bedrijventerrein Oud-Charlois. Basic-Fit Rotterdam Plomperstraat is er voor iedereen: van beginners tot gevorderden. Wij bieden je een ruim aanbod met de nieuwste Matrix Fitness apparatuur en virtuele GXR groepslessen zodat jij zelf jouw ideale work-out kan samenstellen. Tot snel op de club.
Read more

Membership Plans

Basic-Fit is giving you the possibility to get fit the way you want, by offering two different memberships. Chose the one fitting your needs and go for it!
Get 4 weeks free
Comfort Membership
  • Sport in meer dan 650 clubs in Europa
€19,99 Per 4 weeks
No Sign up fee!
select plan
Get 4 weeks free
Premium Membership
  • Sport in meer dan 650 clubs in Europa
  • Deel je pas met je huisgenoot
  • Neem altijd iemand mee om samen te sporten
€29,99 Per 4 weeks
No Sign up fee!
select plan

Home Club Facilities

  • Lockers
  • Free WiFi
  • Dressing Rooms
  • Free Showers
  • 7 Training Zones

Membership Add-ons

We want your workout to be tailored to your fit! Select the add-ons to make your club sessions even better.
EUR 15.00 One-time fee
Wil je uitleg van een personal trainer over het gebruik van de fitnessapparaten en verschillende zones in onze club? Dan is het goed om eens mee te doen met een Kickstart sessie. Na deze sessie weet je welke apparaten en oefeningen het beste bij jouw trainingsdoel passen en heb je voldoende tips om zelf aan de slag te kunnen.
Get 4 weeks free
EUR 4.00 Per 4 weeks
YANGA Sports Water is suikervrij sportwater, verrijkt met een aantal essentiële vitamines. Het helpt om je vochtbalans te herstellen en draagt bij aan de afvoer van afvalstoffen. Door het drinken van YANGA Sports Water kan jij het maximale uit je training halen!
Get 4 weeks free
EUR 5.00 Per 4 weeks
In veel clubs kan je live groepslessen volgen. Gecertificeerde instructeurs motiveren jou om álles uit de kast te halen en geven tips zodat je de workout goed uitvoert. Elke 3 maanden vernieuwen onze lessen dus verveling krijgt geen kans!

Sorry classes data is not available now