Jochem BremPersonal Training

Introduction

Mijn verleden

In 2008 deed ik weinig aan sport, beweging en mijn eetgewoontes waren zacht gezegd slecht. Ik vond mijn overgewicht vervelend, daarom maakte mij dit onzeker. Om mijn overgewicht te verliezen werd ik lid van een sportschool. Enthousiast bezocht ik vier keer per week deze sportschool. Door mijn eigen aanpak gaf dit weinig succes tot ik mezelf ging verdiepen in training en voeding. Tijdens het verdiepen raakte ik zo gefascineerd in alles wat met krachttraining en voeding te maken had. Dat ik besloot dat ik personal trainer wilde worden.

Mijn huidige situatie

Op dit moment (anno 2019) ben ik mijn overgewicht kwijt, bezoek ik regelmatig de sportschool, ben ik 8 jaar actief in de fitness branche en heb ik mijn hbo sportkunde (leefstijl & gezondheid) behaald. Als ervaringsdeskundige en beweegprofessional voel ik mezelf altijd zeer betrokken bij de resultaten van mijn cliënten. “Ik ga jou helpen om in jouw beste shape & gezondheid te komen voor de rest van je leven.”

Mijn missie:

Mijn missie: het coachen en begeleiden van cliënten naar een blijvend resultaat doormiddel van het overbrengen van onderbouwde kennis, het geven van de juiste training (methodes) en het aanleren van de juiste mindset.


Specialities

Afvallen Krachtopbouw Shape & Tone

Education

Bayesian Bodybuilding Sportkunde (bachelor)