Nieuwe challenge Virtual Coach! Doe je met mij mee?

  • 8 jan 2018

Ben je een beginneling in de sportschool? Dan ben je misschien nog op zoek naar wat voor jou werkt en weet je nog niet goed welke oefeningen je allemaal kunt doen. Ga je al jaren trouw wekelijks naar de gym? Dan ben je waarschijnlijk al bekend met de mogelijkheden in de sportschool en voel je je hier op je gemak, maar wordt het lastiger om elke keer nieuwe oefeningen te bedenken. Zowel voor de beginnelingen als voor de ervaren sporters heb ik een leuke challenge waarmee je allemaal nieuwe oefeningen ontdekt en fitness nooit saai wordt! Doe jij met mij mee?

Ik loop de sportschool binnen en besluit van vandaag een legday te maken. Binnen no time verschijnt er dan een lijstje in mijn hoofd met de oefeningen die ik dan altijd doe. (Dat ook nog eens in een bepaalde volgorde: 1. Squats 2. Deadliften 3. Hiptrusts 4. Leg press 5. Leg extension en 6.  Adductor machine…).

‘Om deze reden ga ik deelnemen aan de volgende challenge…’
Dat ik iedere workout zo in mijn hoofd heb zitten is misschien wel heel handig maar zorgt er ook voor dat ik eigenlijk altijd dezelfde oefeningen doe. Om deze reden daag ik mezelf uit voor de volgende challenge: ‘Iedere training die ik doe, probeer ik één nieuwe oefening uit’. Op deze manier breid ik mijn lijstje in mijn hoofd uit met andere oefeningen en kan ik meer afwisselen in de sportschool.

De Virtual Coach staat sinds kort in iedere Basic-Fit en staat vol met oefeningen en schema’s!
Wat mij daarbij kan helpen? De Virtual Coach! Eerder introduceerde ik dit door middel van dit filmpje. De Virtual Coach is sinds kort in iedere Basic-Fit club te vinden en staat vol met oefeningen en schema’s die je tijdens je training in de sportschool kunt doen. Genoeg inspiratie dus! Ook kun je jezelf erop wegen en inzicht krijgen in je spiermassa en vetpercentage.

Iedere maand zal ik een update schrijven over hoe het gaat met deze #virtualcoachbasicfit. Ik ben in ieder geval heel benieuwd naar de nieuwe oefeningen die ik zal gaan tegenkomen.

Lijkt het jou ook tof om nieuwe oefeningen uit te proberen? Doe dan met me mee! Als beginneling of ervaren sporter, dat maakt dus helemaal niets uit! Maak een foto met #virtualcoachbasicfit als je ook de Virtual coach hebt gebruikt in de sportschool.

Succes, ik ben benieuwd naar al jullie workout foto’s!

Liefs,

Jip

Oh, nog niet overtuigd?
Neem anders een dagpas en kom een keertje kijken!

Dagpas