Basic-Fit
Home App

Basic-Fit Home App Live it up

With the Basic-Fit Home App you get access to a wide variety of workouts & activities. Choose your favourite workout, track your performance and enjoy the ride.

App bike
Start cycling

Spice up
your workout

Alternative text

Track your progress with the Basic-Fit Home App. Cast your workout directly from your tablet to the TV.

Add variety to your workouts and enjoy different types of cycling workouts.

Basic-Fit Home App

Share the Basic-Fit Home App with multiple users and check your performance.

all-in WORKOUTS

Whether you are a starter or an experienced rider, ready to feel the burn or up for an easy ride, a pop music fanatic or more into nature sounds: we have workouts you will love!
Main Image Alt
null
RhYTHM RIDES
Cycle to the best music and turn your workout into a party! The rhythm determines your pace and...
Main image
Mobile Image
Route RIDES
Cycle through the most beautiful landscapes and the most impressive mountains. Enjoy the views...
Power ride
null
Power RIDES
The perfect combination of cardio and strength training. By alternating cardio (on your bike)...
Strength
Strength
Strength training
These strength training sessions connect perfectly to the Smart Bike workouts.

All-In
Trainers

Enjoy online workouts starring top trainers. They are there for you, 24/7, to help you get the most out of your workout and motivate you to the finish line.

Aline
Aline
Aline

Meet Aline!

Muziek en bewegen is sinds jongs af aan een groot onderdeel van mijn leven geweest. Vooral in mijn jonge - en tienerjaren was de dansschool een plek waar ik me altijd veilig voelde en alles van mezelf kon laten zien. Ik kreeg vroeger de bijnaam `Stevie` (wonder) omdat ik met mijn ogen dicht op de muziek zat mee te bewegen. Zodra ik het hoor kan ik niks anders dan mijn lichaam bewegen en dat voelt goed, alsof je even alles los kunt laten zonder oordeel van jezelf of anderen. Na mijn vooropleiding aan de Dansacademie Lucia Marthas ben ik afgestudeerd in Biomedische wetenschappen en altijd actief blijven sporten en dansen. Toen is mij alleen maar meer duidelijk geworden dat hetgeen dat ik als kind al voelde ook hetgeen was, wat ik zo lang mogelijk wil doen om gezond en gelukkig te zijn, maar ook vooral wil doorgeven aan anderen. Ik besloot in 2017 te stoppen met mijn baan, als fulltime fitness instructrice aan de slag te gaan en werk momenteel als Paaldans, - Barre en Indoor cycling instructeur. Toen ik werd benaderd om te presenteren voor Basic Fit, was het alsof alle puzzelstukjes op z`n plek vielen. Ik droomde vroeger van het Klokhuis presenteren, ook omdat ik het zo`n leuk programma vond, maar vooral kennis overbrengen om andere mensen te helpen is zo waardevol. Nu kan ik hetgeen wat ik het liefste doe en het gevoel dat het mij geeft mentaal en fysiek aan anderen doorgeven en hen daarin laten groeien. Ik wil je laten zien, door te bewegen zonder oordeel, juist is waar je kunt groeien en zelfliefde en acceptatie vindt met en glimlach op je gezicht. Dus maak je klaar voor je work out en laat alles los. Ik ben er om je te helpen!
Luuk
Luuk
Luuk

Meet Luuk

Vanaf dat ik in de wieg lag, was ik al gek op bewegen. Mijn moeder voelde dat goed aan en heeft mij van jongs af aan naar dansles gebracht. Met resultaat! Op mijn twaalfde ben ik begonnen op een échte dansacademie en van het één kwam het ander, binnen een paar jaar stond ik op de planken als danser en acteur in musicals. Maar ik wilde meer: ik wilde het gevoel van bewegen en goed voor je lichaam zorgen aan anderen doorgeven. Voor mij is sport en beweging echt een uitlaatklep is voor bijvoorbeeld stress en emoties. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met lesgeven bij verschillende studio’s, en nu heb ik deze super mooie kans gekregen om voor Basic Fit aan de slag te gaan. Mijn belangrijkste motivaties zijn om jou goed te laten voelen, om sport een uitlaatklep te laten zijn en om jou naar een next level te brengen, lichamelijk en mentaal. Ik hoop snel met je te sporten!
Arthur
Arthur
Arthur

Meet Arthur

Sporten doe ik al van kinds af aan en heb op hoog niveau gevoetbald. Een blessure heeft mij in de weg gestaan echt door te breken, maar heeft mij wel op het pad van fitness en groepslessen gebracht. Met fitness en fietsen kon ik namelijk wel pijnvrij sporten, want stilzitten is voor mij geen optie; nog steeds niet. Mijn streven is om buiten fietsen indoor te brengen. Ik heb een passie voor fietsen, golf en krachttrainen en was ik jaren actief als Les Mills headtrainer voor RPM als national trainer voor BodyPump. Verder heb ik als presenter de hele wereld over gereisd om les te geven. Ook heb ik als personal trainer voor wielrenners gewerkt en gaf ik les aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Ik fiets ook zelf graag op de Racefiets en Mountainbike in de vrije natuur én op de wielerbaan. Veel van de ritten waar ik je met de Routes Rides op mee neem heb ik ook echt gereden waardoor ik instructie voor effectief fietsen, met de juiste techniek, kan combineren met leuke observaties om de voordelen van de workout te ervaren en zo te verbeteren terwijl je plezier hebt. Ik hoop mijn passie met je te delen en treft je graag in Route Ride!
Rowen
Rowen
Rowen

Meet Rowen

Sinds ik mij kan herinneren heb ik fysiek intensief getraind, vooral als danseres. In 2011 studeerde ik af aan de Institute For Performing Arts in Amsterdam, waarna ik een aantal jaar door Europa en Zuid-Amerika toerde als zangeres en danseres. Toen ik in 2014 mijn heup brak tijdens een auto ongeluk heb ik voor ’t eerst in mijn leven maandenlang niet kunnen trainen. De revalidatie deed iets bijzonders met mij en heeft mijn visie over trainen sterk veranderd. IK focus sindsdien op hoe ik mij voel, niet op hoe ik eruit zie. Niet alleen als ik voor mijzelf train, maar ook tijdens mijn lessen is dit mijn prioriteit; het respecteren en waarderen van je lichaam en genieten van de groei en progressie. "A strong body equals a strong mind”. Tijdens de Cycle lessen zul je 40 minuten met mij beuken: verstand op nul en grenzen verleggen, conditioneel maar ook mentaal.

this is just a small
part of The all-in
EXPERIENCE

ALL-IN also includes the Smart Bike rental for 1 year, and a year of Premium gym access. What are you waiting for?
alt-text

RENT YOUR
Smart Bike

More information
alt-text

1 year Premium
Gym Access

More information

Choose How to pay

null
null
null
ALL-IN € 49,99 / 4 weeks

The amount for the Premium Membership of 29.99 and for the rental of the Smart Bike and access to `the Basic-Fit Home App of 20.00 will be collected together and will be adjusted in case the Premium Membership is cancelled

Your discount

Price
1 year Smart Bike rent + Basic-Fit Home App access € 20 / 4 weeks
1 year Premium membership € 29,99 / 4 weeks
Total ALL-IN € 49,99 / 4 weeks
-GO- ALL-IN

THIS IS HOW TO GO ALL-IN

1

Go ALL-IN

Hit the orange Go ALL-IN button on this page and proceed to checkout.

2

Fill in your details

Let us know where we can deliver the Smart Bike.

3

Choose payment method

You'll pay €49,99/4 weeks and €49,99 one-time fee for delivery and installation.

4

Confirmation & Delivery

Hit the orange Go ALL-IN button on this page and proceed to checkout.

5

You’re ALL-IN

Get fit on your new Smart Bike, enjoy the app and work out at all our clubs.

alt-text

ALL-IN faq

You will receive a new ALL-IN Smart Bike at home for 1 year and you have 1 year free access to the exclusive Basic-Fit Home App. Here you will find various cool bike workouts, which are taught by the best instructors. In addition you can also work out in all our 1100+ clubs in Europa for one year minimum with a Premium Basic-Fit membership. This means you can always bring a sports buddy to the club. All information about ALL-IN, including the Smart Bike, can be found here.

You can immediately take out ALL-IN via our website or kiosk in our clubs.

If you are already a member, log in via My Basic-Fit, where you can upgrade your current membership to ALL-IN.

For this amount you get the ALL-IN Smart Bike. In addition you get 1 year access to the Basic-Fit Home App and can exercise unlimited in all our clubs with a Premium membership. You cannot rent the Smart Bike separately but you can cancel the Premium club access after 1 year.

The ALL-IN contract includes the rent of Premium Smart Bike with access to the ALL-IN app (€20 /4 weeks) for 1 year and a Premium Membership with all the benefits included (€29,99/4 weeks). The Premium membership is automatically renewed after 1 year but can be cancelled at any time from then on with a notice period of 30 days. After that you will only pay €20/4 weeks to use the Smart Bike and the Basic-Fit Home App for the rest of the rental period.
View all FAQs
ALL-IN

€49,99/4 weeks