Ben je geblesseerd geweest en wil je weer gaan sporten in Utrecht. Dan doe je er verstandig aan om begeleiding te zoeken van een fysiotherapeut. Want je wilt weer gewoon aan de slag en zo snel mogelijk van je blessure af. Daar helpen we je graag bij! Wat je blessure ook is, de hulp van een fysiotherapeut biedt uitkomst. En dat is gewoon mogelijk in jouw eigen sportclub! Basic-Fit biedt namelijk fysiotherapie bij onder andere onze vestigingen in Utrecht Oost, Overvecht, de binnenstad, Kanaleneiland en het Centrum. Bij elk van deze filialen staat een gekwalificeerde fysiotherapeut klaar, die jou helpt bij een gezonde nieuwe start.

Fysiotherapeuten bij Basic-Fit clubs in Utrecht

Waarom fysiotherapie?

Als je herstellende bent van een blessure en bepaalde bewegingen nog pijn doen, dan is het prettig als iemand je begeleidt bij wat wel en niet goed is voor je lichaam. Want als je te snel gaat of verkeerde oefeningen doet, kun je nieuwe klachten krijgen en ben je nog verder van huis. Het is daarom altijd verstandig bij een blessure om de hulp van een professional in te schakelen. Bij onze Basic-Fit clubs in Utrecht Oost, Overvecht, de binnenstad, Kanaleneiland en het Centrum is een fysiotherapeut aanwezig om jou daarbij te begeleiden. Hij helpt je met oefeningen en fysiotherapie. We zijn meestal al met enkele sessies in staat om verbetering te laten zien met onze resultaatgerichte aanpak. Op die manier weet je zeker dat je niet door je enthousiasme het risico loopt om te hard van stapel te lopen als je weer aan de slag gaat. Onze professionele fysiotherapie bij Basic-Fit Utrecht helpt je om op een gezonde manier weer fit te worden.

Voordelen fysiotherapie Basic-Fit Utrecht

Je kunt altijd rekenen op zorgvuldig geselecteerde fysiotherapeuten bij een van de Basic-Fit vestigingen in Utrecht. Als het opgenomen is in je ziektekostenverzekering, dan krijg je het ook nog eens vergoed. Het voordeel van fysiotherapie bij Basic-Fit is dat je voor je herstel aan de slag gaat met de nieuwste apparatuur. Gewoon bij je eigen Basic-Fit club! Je fysiotherapeut vertelt je wat je beter wel en niet kunt doen. Op basis van een persoonlijke intake krijg je jouw eigen trainingsschema. Zo gemaakt dat het precies aansluit op wat jij nodig hebt, in elke fase van je herstel. Op die manier kun je na een blessure op de juiste manier weer in beweging komen.

Wil jij ook deskundige begeleiding na een blessure? Neem dan nu contact op met onze fysiotherapeut voor fysiotherapie op maat in Utrecht!