Wil je weer gaan sporten in Groningen na een blessure? Doe dat dan op een verstandige manier en zoek begeleiding van een fysiotherapeut. Basic-Fit helpt je er graag bij! We bieden onder andere fysiotherapie in onze vestigingen Groningen centrum of Zuid. Een gekwalificeerde fysiotherapeut begeleidt jou bij een gezonde nieuwe start. Of het een tijdelijke klacht of permanent probleem betreft, een fysiotherapeut biedt in beide situaties uitkomst. Zo krijgen we je zo gauw mogelijk van je blessure af en kun je weer lekker aan de slag. Gewoon in je eigen sportclub!

Fysiotherapeuten bij Basic-Fit clubs in Groningen

Waarom fysiotherapie?

Je moet weten wat je doet met sporten wanneer je nog herstelt van een blessure of bepaalde bewegingen pijnlijk zijn. Als je te snel gaat of verkeerde oefeningen doet, kun je nieuwe klachten krijgen en dat wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom de hulp in van een professional, dat is wel zo verstandig. Bij onder andere onze Basic-Fit clubs in Groningen centrum en Zuid is daarom een fysiotherapeut aanwezig bij die jou kan begeleiden om verstandig te sporten. In enkele sessies zie je met onze resultaatgerichte aanpak vaak al verbetering. Zo weet je zeker dat je niet het risico loopt om te hard van stapel te lopen als je weer aan de slag gaat. Onze professionele fysiotherapie bij Basic-Fit Groningen krijgt je op een gezonde manier weer fit.

Voordelen fysiotherapie Basic-Fit Groningen

Bij onze Basic-Fit vestigingen in Groningen kun je altijd rekenen op zorgvuldig geselecteerde fysiotherapeuten. En je krijgt het ook nog eens vergoed als je hiervoor verzekerd bent. Je kunt gewoon bij je eigen Basic-Fit club direct aan de slag met de nieuwste apparatuur. Op basis van een persoonlijke intake krijg je jouw eigen trainingsschema. Zo gemaakt dat het precies aansluit op wat jij nodig hebt, in elke fase van je herstel. Wat de aanleiding ook is om hulp in te roepen van een fysiotherapeut, je bent altijd zeker van deskundige begeleiding met fysiotherapie bij Basic-Fit in Groningen. Na een blessure helpt fysiotherapie je op de juiste manier weer in beweging te komen.

Wil jij ook begeleiding voor een verantwoord herstel? Neem dan nu contact op met onze fysiotherapeut in Groningen!