Salles de Sports Aalst

Ben je geblesseerd (geweest) maar wil je wel lekker gaan sporten bij jouw Basic-Fit filiaal? Geen nood! Onze fysiotherapeuten in Rotterdam helpen je middels fysiotherapie weer veilig op weg naar verantwoord sporten. Of het nu gaat om een tijdelijk probleem of een permanente klacht, onze gekwalificeerde fysiotherapeuten laten je zien hoe je weer langzaam kunt opbouwen. Dat kan gewoon in je eigen vestiging in onder andere Rotterdam Zuid, Centrum, West, Noord of Kralingen.

Fysiotherapeuten bij Basic-Fit clubs in Rotterdam

Waarom fysiotherapie?

Als je klachten hebt bij het sporten of bij bepaalde bewegingen, dan wil je daar snel vanaf. Maar hoe weet je wat je wel en niet kunt? Als je te fanatiek bent of de verkeerde oefeningen doet dan kun je de klachten erger maken en ben je nog verder van huis. Schakel daarom altijd de hulp in van een professional op het gebied van fysiotherapie in Rotterdam. Dan kun je onder professionele leiding weer soepel bewegen. Dat geldt ook als je herstellende bent van een blessure. Bij onze Basic-Fit clubs in onder andere Rotterdam Zuid, Centrum, West, Noord of Kralingen is een fysiotherapeut aanwezig die jou daarbij kan helpen en adviseren. Al na een paar sessies merk je vaak verbetering dankzij onze resultaatgerichte aanpak. Onder begeleiding van een fysiotherapeut weet je zeker dat je niet het risico loopt om te hard van stapel te lopen in je enthousiasme om weer aan de slag te gaan. Met de professionele fysiotherapie bij Basic-Fit Rotterdam word je op een gezonde manier weer fit!

Voordelen fysiotherapie Basic-Fit Rotterdam

Het voordeel van fysiotherapie bij Basic-Fit in Rotterdam is dat je op basis van je eigen trainingsschema aan je herstel kan werken. Gewoon op de sportschool, met de nieuwste apparatuur. Dat schema maken we op basis van een persoonlijke intake. Het sluit aan op wat jouw lichaam nodig heeft, in elke fase van je herstel. Onder deskundige begeleiding helpt de fysiotherapeut je om op de juiste manier weer in beweging te komen. Voor een eenmalige of langdurige blessures. Bij de Basic-Fit vestigingen in Rotterdam kun je altijd rekenen op zorgvuldig geselecteerde fysiotherapeuten. En als je hiervoor verzekerd bent, krijg je het ook nog eens vergoed. Loop dus eens langs en informeer naar de mogelijkheden voor fysiotherapie bij jouw Basic-Fit filiaal!

Toe aan een verantwoord herstel? Neem nu contact op met onze fysiotherapeut in Rotterdam!