Basic-Fit
Home App

Basic-Fit Home App

L'app Basic-Fit Home vous permet d'accéder à un grand nombre d'entraînements pour tous les niveaux et objectifs. Choisissez votre entraînement préféré, suivez vos performances et profitez de la balade.

App bike
Start cycling

PIMENTEZ
VOTRE ENTRAINEMENT

Alternative text

Suivez vos progrès avec l'app Basic-Fit Home. Diffusez votre séance d'entraînement directement de votre tablette sur votre TV.

Variez vos séances et profitez de différents types d'entraînement.

Partagez l'app avec plusieurs utilisateurs et vérifiez vos performances.

all-in WORKOUTS

Que vous soyez débutant ou expérimenté, que vous souhaitiez vous dépenser sans compter ou ralentir, il existe toujours une séance d'entraînement idéale.
Main Image Alt
null
RhYTHM RIDES
Pédalez sur les meilleurs sons et transformez votre séance d'entraînement en une grande fête ! Le rythme détermine votre allure
Main image
Mobile Image
PARCOURS SUR ROUTE
Parcourez à vélo les plus beaux paysages et les montagnes les plus impressionnantes. Profitez de la vue...
Power ride
null
POWER RIDES
La combinaison parfaite de cardio et de puissance. En alternant le cardio (sur votre vélo)...
Strength
Strength
ENTRAÎNEMENT MUSCULAIRE
Ces séances de musculation s'intègrent parfaitement aux entraînements du Smart Bike. Les séances impliquent...

ENTRAÎNEURS
All-In

Nos entraîneurs ALL-IN sont là pour vous 24/7 et vous motivent jusqu'à la ligne d'arrivée. Pour que vous puissiez tirer le meilleur parti de vous-même et de votre entraînement.

Aline
Aline
Aline

Meet Aline!

Muziek en bewegen is sinds jongs af aan een groot onderdeel van mijn leven geweest. Vooral in mijn jonge - en tienerjaren was de dansschool een plek waar ik me altijd veilig voelde en alles van mezelf kon laten zien. Ik kreeg vroeger de bijnaam `Stevie` (wonder) omdat ik met mijn ogen dicht op de muziek zat mee te bewegen. Zodra ik het hoor kan ik niks anders dan mijn lichaam bewegen en dat voelt goed, alsof je even alles los kunt laten zonder oordeel van jezelf of anderen. Na mijn vooropleiding aan de Dansacademie Lucia Marthas ben ik afgestudeerd in Biomedische wetenschappen en altijd actief blijven sporten en dansen. Toen is mij alleen maar meer duidelijk geworden dat hetgeen dat ik als kind al voelde ook hetgeen was, wat ik zo lang mogelijk wil doen om gezond en gelukkig te zijn, maar ook vooral wil doorgeven aan anderen. Ik besloot in 2017 te stoppen met mijn baan, als fulltime fitness instructrice aan de slag te gaan en werk momenteel als Paaldans, - Barre en Indoor cycling instructeur. Toen ik werd benaderd om te presenteren voor Basic Fit, was het alsof alle puzzelstukjes op z`n plek vielen. Ik droomde vroeger van het Klokhuis presenteren, ook omdat ik het zo`n leuk programma vond, maar vooral kennis overbrengen om andere mensen te helpen is zo waardevol. Nu kan ik hetgeen wat ik het liefste doe en het gevoel dat het mij geeft mentaal en fysiek aan anderen doorgeven en hen daarin laten groeien. Ik wil je laten zien, door te bewegen zonder oordeel, juist is waar je kunt groeien en zelfliefde en acceptatie vindt met en glimlach op je gezicht. Dus maak je klaar voor je work out en laat alles los. Ik ben er om je te helpen!
Luuk
Luuk
Luuk

Meet Luuk

Vanaf dat ik in de wieg lag, was ik al gek op bewegen. Mijn moeder voelde dat goed aan en heeft mij van jongs af aan naar dansles gebracht. Met resultaat! Op mijn twaalfde ben ik begonnen op een échte dansacademie en van het één kwam het ander, binnen een paar jaar stond ik op de planken als danser en acteur in musicals. Maar ik wilde meer: ik wilde het gevoel van bewegen en goed voor je lichaam zorgen aan anderen doorgeven. Voor mij is sport en beweging echt een uitlaatklep is voor bijvoorbeeld stress en emoties. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met lesgeven bij verschillende studio’s, en nu heb ik deze super mooie kans gekregen om voor Basic Fit aan de slag te gaan. Mijn belangrijkste motivaties zijn om jou goed te laten voelen, om sport een uitlaatklep te laten zijn en om jou naar een next level te brengen, lichamelijk en mentaal. Ik hoop snel met je te sporten!
Arthur
Arthur
Arthur

Meet Arthur

Sporten doe ik al van kinds af aan en heb op hoog niveau gevoetbald. Een blessure heeft mij in de weg gestaan echt door te breken, maar heeft mij wel op het pad van fitness en groepslessen gebracht. Met fitness en fietsen kon ik namelijk wel pijnvrij sporten, want stilzitten is voor mij geen optie; nog steeds niet. Mijn streven is om buiten fietsen indoor te brengen. Ik heb een passie voor fietsen, golf en krachttrainen en was ik jaren actief als Les Mills headtrainer voor RPM als national trainer voor BodyPump. Verder heb ik als presenter de hele wereld over gereisd om les te geven. Ook heb ik als personal trainer voor wielrenners gewerkt en gaf ik les aan de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) en het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders). Ik fiets ook zelf graag op de Racefiets en Mountainbike in de vrije natuur én op de wielerbaan. Veel van de ritten waar ik je met de Routes Rides op mee neem heb ik ook echt gereden waardoor ik instructie voor effectief fietsen, met de juiste techniek, kan combineren met leuke observaties om de voordelen van de workout te ervaren en zo te verbeteren terwijl je plezier hebt. Ik hoop mijn passie met je te delen en treft je graag in Route Ride!
Rowen
Rowen
Rowen

Meet Rowen

Sinds ik mij kan herinneren heb ik fysiek intensief getraind, vooral als danseres. In 2011 studeerde ik af aan de Institute For Performing Arts in Amsterdam, waarna ik een aantal jaar door Europa en Zuid-Amerika toerde als zangeres en danseres. Toen ik in 2014 mijn heup brak tijdens een auto ongeluk heb ik voor ’t eerst in mijn leven maandenlang niet kunnen trainen. De revalidatie deed iets bijzonders met mij en heeft mijn visie over trainen sterk veranderd. IK focus sindsdien op hoe ik mij voel, niet op hoe ik eruit zie. Niet alleen als ik voor mijzelf train, maar ook tijdens mijn lessen is dit mijn prioriteit; het respecteren en waarderen van je lichaam en genieten van de groei en progressie. "A strong body equals a strong mind”. Tijdens de Cycle lessen zul je 40 minuten met mij beuken: verstand op nul en grenzen verleggen, conditioneel maar ook mentaal.

All-IN
C'est Aussi

Avec ALL-IN, vous bénéficiez pendant 1 an d'un Smart Bike à domicile et de 1 an d'accès à tous nos clubs Basic-Fit. Qu'est-ce que vous attendez ?
alt-text

LE SMART BIKE
pour Maison

En savoir plus
alt-text

1 AN PREMIUM ABONNEMENT
BASIC-FIT

En savoir plus

Confirmez votre choix

null
null
null
ALL-IN € 49,99 / 4 semaines

Les montants de l’abonnement Premium (29.99 €/ 4 semaines) et de la location du Smart Bike avec accès à application Basic-Fit Home (20 €/4 semaines) sont prélevés ensembles sauf en cas de résilation de l’abonnement Premium

Tarif
1 an de location du Smart Bike + 1 an d'accès à l'application Basic-Fit Home € 20 / 4 semaines
1 an d'accès Premium aux clubs € 29,99 / 4 semaines
Total ALL-IN € 49,99 / 4 semaines
-GA- ALL-IN

COMMENT DEVENIR ALL-IN

1

Go ALL-IN

Cliquez sur le bouton orange GO ALL-IN de cette page et passez commande.

2

Complétez vos coordonnées

Indiquez où nous pouvons livrer le Smart Bike.

3

Confirmez votre choix

Vous payez 49,99 € par 4 semaines. Cela exclut les frais de dossier, de livraison et d'installation de 49,99 €.

4

Livraison

Le Smart Bike sera livré dans les 14 jours suivant votre achat par notre partenaire Gezamenlijk Voordeel.

5

Vous êtes ALL-IN!

Faites du vélo chez vous ou ientraînez-vous dans un de nos clubs !

alt-text

ALL-IN faq

En choisissant ALL-IN. vous commandez un nouveau ALL-IN Smart Bike pour la maison et un accès à l’application exclusive Basic-Fit Home pour 1 an. Vous y trouverez de nombreux entraînements pour tous les niveaux et objectifs, crées par les meilleurs instructeurs. En plus vous pouvez aussi accéder à plus de 1100 clubs en Europe pour un an minimum avec l’abonnement Premium inclut. Ce qui veut dire que vous pouvez toujours venir vous entraîner avec un(e) ami(e) au club. Toutes les informations sur ALL-IN, y compris le Smart Bike, sont disponibles ici.

Vous pouvez y souscrire directement depuis notre site internet ou nos bornes self-service en club.

Connectez-vous via My Basic-Fit, où vous pouvez changer votre abonnement actuel vers le ALL-IN.

Pour ce montant, vous louez l'All-in Smart Bike. En outre, vous obtenez un accès de 1 an à l'application Basic-Fit Home et pouvez vous entraîner gratuitement dans tous nos clubs avec un abonnement Premium pendant 1 an minimum. Vous ne pouvez pas louer le Smart Bike séparément.

Le contrat ALL-IN comprend la location d'un Smart Bike Premium avec accès à l’application Basic-Fit Home (20 € /4 semaines) pendant 1 an et un abonnement Premium avec tous les avantages inclus (29,99 €/4 semaines). L'abonnement Premium est automatiquement renouvelé après 1 an mais peut être résilié à tout moment avec un préavis de 30 jours. Ensuite, vous ne paierez que 20 €/4 semaines pour utiliser le Smart Bike et l'application Basic-Fit Home pendant le reste de la période de location.
View all FAQs
ALL-IN

49,99 €/par 4 semaines